Isabelle Goeminne maakt overstap naar N-VA

Op 30 maart 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Isabelle Goeminne (44 jaar) zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 kandidaat zijn voor de N-VA in Knokke-Heist. De dierenarts en voormalig GBL/Open Vld-gemeenteraadslid zegt hiermee ‘haar hart én haar verstand te volgen’: “De N-VA bestuurt consequent en daadkrachtig en komt op voor de ondernemers én voor dierenwelzijn. Daar kies ik resoluut voor.” Isabelle nam dan ook ontslag als gemeente- en OCMW-raadslid. “Ik wil mijn kiezers recht in de ogen kunnen kijken.”

De beslissing van Isabelle voor de N-VA is weloverwogen: “Ik kon me al een tijdje niet meer vinden in de partijstandpunten van Open Vld, maar ben mijn lokaal engagement bij Gemeentebelangen trouw gebleven. Nu kies ik resoluut voor de N-VA. Het is de partij die dierenwelzijn kordaat aanpakt en consequent en daadkrachtig bestuurt. Jobs creëren, welvaart verhogen mét aandacht voor zij die het moeilijk hebben, daar kan ik me 100 % in vinden.”.

Isabelle zet haar politiek engagement verder bij N-VA Knokke-Heist. “De N-VA voert in Knokke-Heist haar oppositierol uit zoals het hoort: constructief waar het kan maar kritisch als het moet. De partij heeft uitstekende ideeën voor Knokke-Heist:  betere ondersteuning van de lokale economie en horeca, de winkelleegstand aanpakken, bruisende winkelkernen te creëren, een congres- en meetingcentrum op de Casinosite,  enzovoort. Daar sta ik zeker achter. En natuurlijk wil ik me ook in Knokke-Heist inzetten voor dierenwelzijn.

Vlaams volksvertegenwoordiger en fractieleidster Cathy Coudyser reageert enthousiast : ‘We verwelkomen Isabelle in de lokale afdeling.  We zijn verheugd dat ze gelooft in de kracht van N-VA, ook in Knokke-Heist en dat ze mee haar schouders onder ons project wil steken.  Ze kiest voor de partij van de toekomst en we appreciëren haar consequente houding tegenover de kiezer.’

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is