Ook in Knokke-Heist kiezen dokters en zorgverstrekkers duidelijk voor N-VA.

Op 23 mei 2012

Ook in Knokke-Heist kiezen dokters en zorgverstrekkers duidelijk voor N-VA.  N-VA lijsttrekker Cathy Coudyser is dan ook bijzonder verheugd nu reeds vier kandidaten uit de gezondheidszorg aan  de kiezer  voor te stellen.  Dr. Jean-Marc Gillardin, abdominaal chirurg; Françoise De Vreeze, zelfstandig thuisverpleegkundige ; Fabienne Pottier en Luc Lewyllie,  beiden zorgkundigen in AV Het Dak willen de stem van de gezondheidszorg in Knokke-Heist vertolken.

Dr. Jean-Marc Gillardin (39 jaar) is uit Aalst afkomstig en abdominaal chirurg in het AZ Sint-Lucas.   In zijn vrije tijd is hij lid van de fietsclub ‘Casino Team’.  ‘Ik kies voor N-VA in Knokke-Heist omdat die partij de gezondheidszorg aanpakt.  Ook lokale besturen kunnen hier echt op inzetten.  N-VA  pleit voor 1 schepen van Sociale Zaken en Gezondheidszorg, die tevens OCMW-voorzitter is.  Zo heb je alle actoren in de welzijns- en gezondheidsdiensten onder 1 koepel en kan het overleg efficiënt en gestructureerd gebeuren.  Cruciale rol is weggelegd voor het Sociaal Huis en het Thuiszorgplatform.  Er moet ook meer aandacht besteed worden aan  preventiecampagnes bvb. rond overgewicht bij kinderen,  gezonde voeding,  orgaandonatie ‘ stelt Dr. Gillardin.

gemeente is gezondheidszorg en zorg voor ouderen erg belangrijk.  N-VA gelooft in en ondersteunt de zorgverstrekkers.  Dokters, verpleegkundigen en verzorgenden willen ook in Knokke-Heist wonen.  Daar biedt N-VA oplossingen’ aldus Françoise.

Fabienne Pottier (44 jaar)  is geboren en getogen in Ramskapelle.  Ze is al 25 jaar zorgkundige in AV Het Dak campus Westkapelle en al vele jaren bestuurslid van het Feestcomité in Ramskapelle.  ‘N-VA laat in Knokke-Heist een nieuwe wind waaien. Hun enthousiasme en ploeggeest haalden me over de streep om mee te werken aan een democratisch bestuurde gemeente.  Nieuwe mensen met verfrissende ideeën moeten kansen krijgen.’ zegt Fabienne.

Luc Lewyllie (48 jaar),uit Westkapelle, was jarenlang actief in de Horeca.  ‘Ik ben graag tussen de mensen.  Met de uitbreiding van AV Het Dak Westkapelle hield ik er de cafetaria open.  Zo kwam ik in contact met de zorgsector.  Ondertussen volg ik een opleiding zorgkundige. ‘ legt Luc uit.  Volgens Luc is het N-VA verhaal gericht op zorg voor mensen, doelgericht besturen met aandacht voor iedereen.

N-VA trekt  dokters en zorgverstrekkers aan.  ‘De dossierkennis en gedrevenheid van Senator en Dr. Louis Ide, samen met het sterke partijprogramma van N-VA rond sociale zekerheid en gezondheidszorg dragen daar mede toe bij.  Ik ben tevreden dat de zorgverstrekkers in Knokke-Heist ook voor N-VA kiezen’ besluit lijsttrekker Cathy Coudyser.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is