Stadskrant blijft na actie en politieke druk

Op 14 maart 2011

Die stadskrant zou zoals aangekondigd verdwijnen. Maar deze verdwijntruc kan niet doorgaan omwille van de taalwetgeving. Men zal het niet zo snel toegeven maar het gemeentebestuur moest na de actie van het Vlaams Belang en de interne druk van de N-VA op zoek naar een oplossing zonder veel gezichtsverlies. Deze is nu gevonden door de huidige stadskrant te behouden.

Er komt wel een nieuwe vormgeving in dezelfde huisstijl als het magazine KH moet de link tussen beide gemeentelijke publicaties voor de lezer zichtbaarder maken. Terwijl KH voornamelijk toeristische info brengt en ook opgestuurd wordt naar het thuisadres van onze tweedeverblijvers, blijft KH Nieuws een lokaal medium dat Bpost vanaf vandaag en 4 keer per jaar enkel binnen de gemeentegrenzen verdeelt. KH en KH Nieuws zijn voortaan dus samen goed voor 8 edities per jaar, waardoor het schepencollege het gemeentelijk nieuws nog heter van de naald kan brengen.

K-H Nieuws wordt vanaf maandag 14 maart door Bpost verdeeld in alle bussen. Inwoners die geen exemplaar ontvangen hebben, trekken best aan de mouw van hun postbode of kunnen een exemplaar krijgen in de gemeentelijke gebouwen zoals het stadhuis, cultuur- en sportcentra of infokantoren. Een elektronische versie kunt u via deze link bekijken.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is