Isabelle Goeminne op 4e plaats N-VA lijst voor de provincieraadsverkiezingen.

Op 26 april 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Dierenarts Isabelle Goeminne (44 jaar), die onlangs meedeelde kandidaat te zijn voor N-VA in Knokke-Heist, zal ook de N-VA vertegenwoordigen voor de provincieraadsverkiezingen van 14 oktober. Ze krijgt met een zichtbare vierde plaats het vertrouwen van de partijtop, van Vlaams volksvertegenwoordiger Cathy Coudyser en van het arrondissementeel bestuur. “Het is een hele eer de N-VA te mogen vertegenwoordigen. Knokke-Heist en bij uitbreiding de Oostkust heeft heel wat stemmenpotentieel. Ik zal mijn ervaring en overtuigingskracht met plezier inzetten om in 2018 de grootste partij te zijn in de regio. Ik wil mij inzetten voor de toeristische sector, de horeca en de middenstand. Het provinciaal niveau kan daar optreden als facilitator, coördinator en bemiddelaar.”

“De N-VA heeft mij gevraagd om ook kandidaat te zijn voor de provincieraadsverkiezingen. Knokke-Heist haalde in 2012 voor de N-VA een score van 37,5 %. In 2014 bij de Vlaamse en federale verkiezingen haalde de N-VA uit Knokke-Heist 41% van de stemmen. Ik ben dan ook vereerd om Knokke-Heist en bij uitbreiding de hele Oostkust te mogen vertegenwoordigen. Ik ben enthousiast en hoop dat de kiezer de bestuurskracht, de consequente houding en de dynamiek van de N-VA opnieuw zal belonen. Ik wil mij in de provincie dan ook inzetten voor de toeristische regio’s van West-Vlaanderen, met specifieke aandacht voor de kust en de Zwinregio. Daar liggen nog heel wat kansen. Ook op economisch vlak kan de provincie nog haar rol spelen “, weet Isabelle Goeminne.

Cathy Coudyser, Vlaams parlementslid en fractieleider voor de N-VA in Knokke-Heist reageert enthousiast: “Ik heb alle vertrouwen in Isabelle. De N-VA heeft met Isabelle Goeminne een gedreven kandidate met ervaring in bovenlokale verkiezingen. We zullen een sterke tandem vormen. Toerisme, horeca en middenstand liggen ons nauw aan het hart. Ook de dynamiek van Zeebrugge en de West-Vlaamse bedrijvigheid verdient aandacht. Tewerkstelling in eigen regio is belangrijk. Ons hart klopt voor ondernemers. We zullen er ook over waken dat de provincie haar beperkte bevoegdheden zo efficiënt mogelijk inzet, ten dienste van de burger.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is