Ondernemer Jean-Paul Van Durme kandidaat voor N-VA

Op 15 mei 2018, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws

Ondernemer Jean-Paul Van Durme (61 jaar) kiest de kant van de N-VA in Knokke-Heist. Hij gaat voor een bruisend Knokke-Heist waar zomer en winter iets te beleven valt. “We hebben nood aan een meeting- en evenementenhall en hoogstaande kwalitatieve evenementen zodat Knokke-Heist het hele jaar door aantrekkelijk is en bruist van leven, ook voor de jeugd.  Verder wil ik werk maken van een veiliger en properder Knokke-Heist. ”, meent Jean-Paul.

Jean-Paul is afkomstig uit Antwerpen en al vele jaren trouw aan de N-VA.  Als kind al kwam hij naar Duinbergen.  Hij was er tot 2002 tweede verblijver.  Toen ruilde hij Antwerpen definitief voor Knokke-Heist. Hij had meer dan 25 jaar een autoverhuurbedrijf in Vilvoorde en is nu eigenaar van car-wash Route 49 langs de Natiënlaan. “Ik wil mijn ervaring en expertise ten dienste stellen van de N-VA in Knokke-Heist. Ik ben overtuigd dat de rol van de N-VA in de toekomst voor onze gemeente enkel groter wordt. De N-VA is er in Knokke-Heist in geslaagd op een constructieve manier de uitdagingen aan te kaarten. In Knokke-Heist is het goed leven, wonen en werken. Dat ervaar ik al meer dan 55 jaar elke dag. Maar na al die jaren hebben we nood aan een nieuwe, frisse wind. We moeten behouden wat goed is, maar de uitdagingen voor de volgende generatie voorbereiden en daadkrachtig aanpakken. Daarin wil ik de N-VA helpen”, vindt Jean-Paul.

“We moeten dringend op de Casinosite een nieuwe dynamiek creëren. Ik stel vast dat we er nu al jaren over praten.  We dromen.  We geven  geld uit aan het rechtzetten van fouten uit het verleden.   Maar er is geen concreet plan, er is geen budget en dus realiseren we niets.  Daarmee leggen we een hypotheek op de voortrekkersrol die Knokke-Heist ooit speelde.  Naast de zomerevenementen en het topevenement in oktober ‘The Zoute Rally' is het belangrijk om ook in andere maanden hoogstaande evenementen aan te trekken.  Dat zal de horeca en de middenstand ten goede komen en de winkelleegstand verminderen.  Als we dan de veiligheid verzekeren en onze gemeente ook een net en proper imago geven, dan bruist Knokke-Heist opnieuw. Dan spelen we weer in eerste klasse als kustgemeente.dmar”, besluit Jean-Paul.

Volksvertegenwoordiger Cathy Coudyser en fractieleidster in Knokke-Heist is tevreden.  ‘Opnieuw een kandidaat die met een blik op de toekomst de uitdagingen waar we voor staan wil aanpakken.  Ons team versterkt zich elke dag om de Knokke-Heistenaar een veilige thuis te geven in een welvarende gemeente’.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is